Liittymismaksu vain 50 euroa

Yhdistyksen jäsenenä pääset mukaan vaikuttamaan taiteen tulevaisuuteen, kehittämään taitojasi ja verkostoitumaan muiden taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneiden tekijöiden ja harrastajien kanssa. Jäsenenä pysyt paremmin ajan tasalla digitaalisen taiteen ja kulttuurin trendeistä. Löydät uusia tapoja hyödyntää alati kehittyviä työkaluja ja palveluita oman luovuutesi eduksi.

Yhdistyksen jäsenenä voit olla mukana tekemässä aloitteita, joilla ohjaamme julkista keskustelua ja edesautamme luovien alojen yhteiskunnallista kehitystä.

Yhdistyksemme jäsenverkoston ja kumppaneidemme kautta voit myös löytää uusia työmahdollisuuksia. Tavoitteenamme on auttaa jäseniämme hyödyntämään taiteen uusia ansaintatapoja. 

Jäsenyys on sijoitus sinun omaan tulevaisuuteesi. Kehitämme aktiivisesti jäsenetujamme, joihin kuuluvat:

  • Tietoa & taitoa, infoa & oppia
  • Uniikki, digitaalinen NFT-jäsenkortti
  • Aktiivinen jäsenyhteisö kätevästi mobiilissa
  • Tilaisuuksia & tapahtumia
  • Jäsenkirje

Näin liityt

  1. Tutustu yhdistyksen tarkoitukseen ja sääntöihin.
  2. Täytä ja lähetä oheinen liittymislomake.
  3. Käsiteltyämme jäsenhakemuksesi saat sähköpostiisi laskun liittymismaksun maksamiseksi ja lisätietoa jäsenyydestä.

Lue myös rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.

Liittymismaksu kattaa vuoden 2023 jäsenmaksun. Seuraavien vuosien jäsenmaksusta päätämme yhdistyksen kokouksessa yhdessä. Jäsenyyden jatkosta päätät aina itse.

Mikäli sinulla on kysyttävää yhdistyksen toiminnasta tai jäsenyydestä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@taiteentulevaisuus.fi.

Tervetuloa mukaan!