Anna tukesi tulevaisuuden tekijöille

Taiteen Tulevaisuus ry:n rekisteröityjen sääntöjen mukaan yhdistys voi ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja. Saadut varat edesauttavat yhdistyksen tarkoituksen toteuttamista ja toimivat myös osarahoituksena yhdistyksen hakiessa julkisia tukia toiminnan kehittämiseen.

Lahjoitukset voi tehdä yhdistyksen Osuuspankin tilille FI91 5741 3621 0638 48. Suosittelemme, että lahjoituksen tekijä on yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan, jotta voimme sopia miten lahjoittaja toivoo viestittävän tekemästään lahjoituksesta, tai haluaako lahjoittaja esimerkiksi pysyä nimettömänä. Lahjoittajaa pyydetään laittamaan yhteystietonsa maksun viesti-kenttään.

Sponsorointi

Yhdistys voi rekisteröityjen sääntöjen mukaan solmia sponsorisopimuksia. Mikäli edustat yritystä tai yhteisöä ja olet kiinnostunut tukemaan toimintaamme yrityksesi tai brändisi näkyvyyttä vastaan, pyydämme olemaan yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan sähköpostitse.

Tarjoamme näkyvyyttä mm. yhdistyksen viestinnässä, tapahtumissa, näyttelyissä sekä hanketoiminnassa yhdessä sopimallamme tavalla ja laajuudessa.